Design termékek 6 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Bullet Journal |...

  Napló, határidőnapló, vázlatfüzet, egy notebook gondolatainkkal, aminek csak a kreatív erő szab határt. A Bullet Journal rendszer megalkotója Ryder Carroll, New York-i formatervező. Itt összegyűjtöttünk neked mindent, ami a Bujo vezetés szükséges kellékévé válhat! Pontozott lapos füzetek, filcek, ecsetfilcek, matricák, és szuper kiegészítők.

 • Határidőnaplók | naptárok
 • Nuuna noteszek

  A Nuuna prémium notebookok Németországban készülnek, olasz bőr és svéd Munken lap felhasználásával. A borítón levő különleges grafikákat Andy Warhol kedvelt technikájával, selyem szitanyomással állítják elő. A síkra nyitható füzetek különlegessége pontozott lapháló használta. 
 • Semikolon

  Letisztult egységes design az iratrendezőktől a fotóalbumokig a német Semikolon márkától. Az alapötlet egy harmonikus környezet kialakításából ered, amit a színek és az egységes formanyelv termet meg.

 • LOQI táskák

  A LOQI táskák környezetbarát technológiával készülnek, vízálló anyagból, akár 10 kg-ig is terhelhetőek. Legyen az  hátizsák, bevásárló táska vagy cipzáras tárolók, megtalálhatod köztük híres festmények reprodukcióit, vagy izgalmas popup mintákat is. Grafikájukat számos művész tervezete a világ különböző pontjairól, köztük Sagmeister, Niemann, S. Naito... 
 • Kaweco

  "Kicsi a zsebben, nagy a kézben" ez a szlogen vált a Kaweco írószerek védjegyévé, legyen szó töltőtollról, golyóstollról, nyomósírónról, vagy akár töltőceruzáról. A köztudatba 1975-ben robbant be a jellegzetes nyolcszögletű kialakítású Sport szériával, mely a XX. Olimpiai játékok egyik ikonikus darabjává vált. 

 • MIDORI

  A Midori egy japán márka, mely 1950-es megalapítása óta foglalkozik papír, írószerek és kreatív kiegészítők gyártásával. Letisztult termékeikben egyesítik a szépséget a funkcionalitással.

 • Traveler's Company

  Utazó noteszek a japán Traveller's Company-tól. Bőr borítás cserélhető noteszekkel, személyre szabható kialakítással. Újrahasznosított papír spirál füzetek, zsebekkel, trükkös megoldásokkal. Különös figyelmet fordítanak a felhasznált anyagokra, legyen az papír, bőr vagy akár sárgaréz.

 • Books
 • MT washitape

  MT az angol masking tape rövidítése, azaz ragasztó szalag. Az első ilyen szalag elkészítését 1923-ra datálják, Toshiro Kamoi találmányaként. Eredetileg ipari célokra használták, mára viszont határtalan szín és mintavariációt alkottak meg dekorációs felhasználásra is. Az eredeti japán szalag eperfa kérgéből készült, vékony és visszaszedhető.

 • Daycraft

  A Daycraft Hong Kong-ból indult útjára, 1988-ban. Ma Dongguan-ban egy manufaktúra kereti közt készítik ezeket a puha borítós síkra nyitható noteszeket. A Daycraft egy nemzetközi baráti kör által jut el hozzád. Az ősi könyvkötészet utáni érdeklődés kötött össze minket kezdetben, és persze a design, művészet, írás, nyomdászat...

 • JUSTa falimatricák

  Első termékük a JUSTa Sticker falmatrica. Mivel minőségi falfóliából dolgoznak, ezért könnyedén visszaszedhetőek, vízállóak és festett hatást keltenek a felragasztott matricák. Kifejlesztettek egy speciális sablont is, aminek a segítségével szabályosan is felrakhatóak a minták, nem kell méricskélni, falat firkálni hozzá. Ráadásul szuperül kombinálhatóak egymással, ezt be is mutatják a JUSTa Hack rovatukban. A sablonozható mintákon kívül vannak szettjeik is, amik többféle mintát tartalmaznak. Legújabb tervezésük pedig a Tiny Faces, ami kisebb tárgyak dekorálására ideális.

 • Suatelier matricák
 • Papette

  Ötletes és játékos üdvözlőkártyákkal várjuk az ünnepeket. A belga tervezők szívet melengető apró kísérőkártyákat készítenek, melyek megtörik a monoton világot; meghittséget varázsolva az ajándékok mellé. Minden egyes termékük kincset rejt, tele titkokkal, amely szebbé teheti napunkat. 

 • ICONIC
 • Papetri paperworks

  A Papetri Paperworks, Mónus Mimi építőművész 2012-ben alakult pici élményvállalkozása. Tartalomra vágyó egyedi könyveket, borítékokat, határidőnaplókat készítenek, saját illusztrációkkal. Egyedileg fejlesztett kötési technikákkal, funkcionális és sajátos külsőt alkotnak. Nálunk minden csupa szív és szeretet.

 • Papierniczeni -lengyel...

  Elegáns megjelenés, letisztult színek jellemzik a Papierniczeni lengyel manufaktúra termékeit. Hagyományos kézi kötéssel, és szitázással készült noteszek. Sima és pontozott lapos noteszek, praktikus öröknaptárak, visszazárható borítékok.

 • Malinovka

  A Malinovkát Szolnoki-Szendrődi Judit álmodta meg 2013-ban. A tárgyak karakterét a nyers grafikák és az absztrahált minták adják. Hagyományos kézi eljárásokkal kivitelezett, újrahasznosított és kreatív alapanyagok teljesítik ki a füzetek egyéniségét.​​

 • Miomojo...

 • 24Bottles


  A 24Bottles 2013-ban jött létre Olaszországban.  Az Urban és Clima kollekciók létrehozásával egyre több embert szeretne ösztönözni arra, hogy a napi folyadékbevitelt biztosító palackot, cseréljük le egy újrahasznosítható megoldásra, ami a hulladék és a környezetszennyezés csökkentéséért tesz lépést, miközben megőrizzük a személyes stílusunkat. Az egészségtelen PET palackokkal ellenben PBA mentes rozsdamentes acélból készülnek, könnyű anyagának köszönhetően mindig velünk lehet! Töltsd Te is újra!
22 170 Ft‎

Sárgarézből készült zsebtöltőtoll Különlegessége, hogy a sárgaréz az idő múlásával más színt vesz fel. A kupak egyben szárhosszabítóként is funkcionál Mérete: összecsukva 10 cm hosszú Toll hegye: Fine- vékony, rozsdamentes acélból Származás: Japán

22 170 Ft‎
7 890 Ft‎

Sárgaréz ceruza hosszabbító, radír véggel  A ceruza kupak segítségével csatlakoztatható, a sárgaréz hosszabbító testre. Mérete: összecsukva 10 cm hosszú- utazó szetthez. Származás: Japán, gyártó: MIDORI

7 890 Ft‎
2 180 Ft‎

Sárgaréz ceruza hosszabbítóhoz eredeti utántöltő  3 db HB ceruza, és 2db piros színű pótradír Származás: Japán

2 180 Ft‎
6 990 Ft‎

Notebook jegyzeteléshez, utazási naplónak. A sorozat 3 kontrasztból áll, a türkízhez társított szezonális színekkel. A borító limitált kiadású selyem szitanyomással készült. Prémium jegyzetfüzet: ragasztott olasz bőr borítás  színezett élek síkra nyitható176 számozott oldal120g-os Munken papír135x200mmpontozott lapvezetés

6 990 Ft‎
13 880 Ft‎

Traveler's Company Collection Notebook barna színű bőr borító Mérete: 124 x 89 mm Notebook refill Mérete: 124 x 89 mm 80 üres oldallal Fehér vászon védő tasak Mérete: 124 x 89 mm 1 db barna rögzítő gumi Származás:Japán, gyártó: MIDORI

13 880 Ft‎
13 880 Ft‎

Traveler's Company Collection Notebook fekete színű bőr borító Mérete: 124 x 89 mm Notebook refill Mérete: 124 x 89 mm 80 üres oldallal Fehér vászon védő tasak Mérete: 124 x 89 mm 1 db barna rögzítő gumi Származás:Japán

13 880 Ft‎
Mutat 1 - 6 / 6